Folii de protectie

Posted by Folii Protectie

Display-urile moderne au adesea suprafete sensibile. Chiar si aparatele cu o structura robusta nu protejeaza 100% display-ul de aparitia zgarieturilor si a murdariei. Cei mai multi dintre noi incercam sa pastram folia de plastic originala cat mai mult timp dar, dupa o perioada scurta de timp aceasta se desprinde.

Solutie: folie de protectie profesionala, care rezista in timp, devenind astfel un scut de protectie invizibil al ecranului.


* Aceasta reducere se aplica numai produselor promovate de EMAG.RO

HTC One: Unul dintre cele mai tari telefoane ale momentului.

Publicat de Folii Protectie On 12:00 a.m.



HTC One ramane de acum cel mai aratos telefon de pe piata. Are un display FULL HD de 4,7 inch si e facut integral din aluminiu si sticla. 

Cu un corp elegant din aluminiu, un ecran desktop plin cu fluxurile dvs. preferate, o galerie foto interactiva si difuzoare stereo frontale, HTC One este pregatit pentru a remodela experienta dvs. smartphone.

In ciuda dotarilor tehnice la superlativ, adevarata putere a lui HTC One X este data de software. Telefonul are sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich, iar interfata este simpla si vei vedea ca ai la indemana tot ce iti trebuie. Vei observa ca treci printre ecrane cu viteza vantului, datorita procesorului quad-core Tegra 3.

Daca asezi unul langa altul telefoanele momentului, HTC One X este printre cele ca vor iesi in evidenta. Si nu va face asta doar datorita designului elegant si modern. One X are sub carapace o intreaga masinarie de razboi. Dotarile exceptionale il fac alegerea potrivita pentru oamenii ocupati pentru care mobilitatea e importanta. Telefonul acesta poate duce la bun sfarsit cu succes orice sarcina i-ai da.

Accesorii/ Carcase:

































































































0 Response to "HTC One: Unul dintre cele mai tari telefoane ale momentului."

Trimiteți un comentariu

Telefon: 0744458994 / 0746117081
YM: folii_protectie
EMAIL:
folii_protectie@yahoo.com

Recomandam trimiterea unui e-mail la adresa mentionata incluzand detaliile solicitarii/comenzi si vi se va raspunde in cel mai scurt timp!

Detalii comanda!

Ultimele Articole

Ultimele Comentarii