Folii de protectie

Posted by Folii Protectie

Display-urile moderne au adesea suprafete sensibile. Chiar si aparatele cu o structura robusta nu protejeaza 100% display-ul de aparitia zgarieturilor si a murdariei. Cei mai multi dintre noi incercam sa pastram folia de plastic originala cat mai mult timp dar, dupa o perioada scurta de timp aceasta se desprinde.

Solutie: folie de protectie profesionala, care rezista in timp, devenind astfel un scut de protectie invizibil al ecranului.


* Aceasta reducere se aplica numai produselor promovate de EMAG.RO

HTC Touch HD - la nivel de top!

Publicat de Folii Protectie On 9:26 p.m.
HTC a facut o surpriza de proportii cand a dezvaluit noul telefon Touch HD. Surpriza a fost atat de placuta pentru ca HTC nu a lasat prea multe informatii sa se scurga si Touch HD parca a lovit naucitor, ca un fulger. Pentru inceput pot spune ca terminalul HTC are un display touchscreen de 3.8 inch, cu o rezolutie de 800 x 480 pixeli. Inteleg acum de unde vine HD: de la High Definition si nu ne referim decat la calitatea extraordinara a display-ului (nu la vreun standard HD).

Este un smartphone destul de mare, si cand spunem asta nu ne limitam doar la dimensiuni. Intradevar, telefonul este destul de greu. Insa pachetul de facilitati este unul care te face sa uiti de dimensiuni. Ecranul masiv si capacitatile multimedia ii dau lui HD acel tip de atractie incrucisata care il fac sa ajunga in topul PC-urilor de buzunar.
HTC Touch HD detine o camera foto de 5 megapixeli, cu autofocus. Camera nu prezinta blitz sau capac de protectie, avand un design simplu asemanator cu cel din Diamond, spre exemplu. Frontal, exista o camera VGA destinata in special apelurilor 3G, dar si autoportretelor. Mai nou, HTC a pus in Touch HD un jack audio de 3.5mm, care permite utilizarea oricaror casti!

Sa trecem si la partea tehnica. Touch HD are un procesor Qualcomm la 528 Mhz, o memorie RAM de 288 MB si una ROM de 512 MB. Sistemul de operare este desigur Windows Mobile 6.1, dotat cu TouchFLO 3D.

Alte dotari includ: WiFi, Bluetooth, slot microSD, G-sensor, GPS si aGPS. Touch HD merge in retele GSM, HSDPA dar si HSUPA.

Accesoriile disponibile la comanda pentru el sunt urmatoarele:

Husa de silicon (alb, roz, negru): 16 RON





Husa piele centura: 27 RON












Carcasa transparenta sau neagra (plastic tare rezistent la socuri): 16 RON






Set 2 Stylus: 20 RON



Husa Krussel Piele: 90 RON


Holder parbriz: 30 RON

Holder parbriz (flexibil 360°): 28 RON

Incarcator birou: 28 RON


Adaptor handsfree + microfon: 25 RON

Husa tip "socks" : 9 RON(recomandate si pt alte modele cu dimensiuni asemanatoare)

Set Bluetooth Wireless (casca + cablu incarcator USB + adaptor auto): 85 RON







0 Response to "HTC Touch HD - la nivel de top!"

Trimiteți un comentariu

Telefon: 0744458994 / 0746117081
YM: folii_protectie
EMAIL:
folii_protectie@yahoo.com

Recomandam trimiterea unui e-mail la adresa mentionata incluzand detaliile solicitarii/comenzi si vi se va raspunde in cel mai scurt timp!

Detalii comanda!

Ultimele Articole

Ultimele Comentarii