Folii de protectie

Posted by Folii Protectie

Display-urile moderne au adesea suprafete sensibile. Chiar si aparatele cu o structura robusta nu protejeaza 100% display-ul de aparitia zgarieturilor si a murdariei. Cei mai multi dintre noi incercam sa pastram folia de plastic originala cat mai mult timp dar, dupa o perioada scurta de timp aceasta se desprinde.

Solutie: folie de protectie profesionala, care rezista in timp, devenind astfel un scut de protectie invizibil al ecranului.


* Aceasta reducere se aplica numai produselor promovate de EMAG.RO

Detalii pentru efectuarea unei comenzi!

Publicat de Folii Protectie On 9:00 a.m.
Localitate: CRAIOVA
Telefon: 0744458994 / 0746117081
YM: folii_protectie

EMAIL:
folii_protectie@yahoo.com


Pentru efectuarea unei comenzi nu este necesara decat trimiterea unui e-mail la adresa mentionata mai sus incluzand toate produsele solicitate dar si adresa pentru livrare cu tot cu numele dumneavoastra complet.
Coletul se va trimite prin Prioripost (curierat rapid prin Posta romana) sau orice alt curier la cerere cu plata prin ramburs. Taxa suplimentara pentru trimitere este de 11 RON in functie de localitatea de destinatie.

Coletul este livrat intre 1-2 zile in functie de curier si de disponibilitatea produselor pe stoc. Nu este necesara plata in avans!

0 Response to "Detalii pentru efectuarea unei comenzi!"

Trimiteți un comentariu

Telefon: 0744458994 / 0746117081
YM: folii_protectie
EMAIL:
folii_protectie@yahoo.com

Recomandam trimiterea unui e-mail la adresa mentionata incluzand detaliile solicitarii/comenzi si vi se va raspunde in cel mai scurt timp!

Detalii comanda!

Ultimele Articole

Ultimele Comentarii