Folii de protectie

Posted by Folii Protectie

Display-urile moderne au adesea suprafete sensibile. Chiar si aparatele cu o structura robusta nu protejeaza 100% display-ul de aparitia zgarieturilor si a murdariei. Cei mai multi dintre noi incercam sa pastram folia de plastic originala cat mai mult timp dar, dupa o perioada scurta de timp aceasta se desprinde.

Solutie: folie de protectie profesionala, care rezista in timp, devenind astfel un scut de protectie invizibil al ecranului.


* Aceasta reducere se aplica numai produselor promovate de EMAG.RO

HTC Diamond, şlefuit pentru succes

Publicat de Folii Protectie On 11:52 p.m.
Cu noul său dispozitiv denumit Diamond, compania taiwaneză HTC, pionier mondial al producţiei de smartphone şi PDA, a atacat inca o data reduta iPhone.


Principala noutate pe care o aduce dispozitivul, care vrea să devină un „asasin“ al iPhone, este îmbunătăţirea interfeţei grafice, Touch Flo 3D, care, aşa cum indică şi denumirea, are acum meniuri tridimensionale.


Totodată, Diamond este şi primul mobil cu noul sistem de operare Windows Mobile 6.1, însă gradul ridicat de personalizare la care a recurs producătorul face ca utilizatorul obişnuit cu sistemul de operare al Microsoft să descopere caracteristicile cu care era familiarizat de abia când intră mai adânc în meniu sau foloseşte aplicaţiile Office Mobile.
Şi, totuşi, HTC Diamond nu a fost gândit neapărat ca un telefon mobil de business, prin urmare pune accent pe aplicaţiile multimedia şi de divertisment. Cu dimensiuni de 102 x 51 x 11.33 milimetri, dispozitivul este considerabil mai mic decât iPhone. Iniţial, acesta a fost desenat chiar şi mai subţire, dar din considerente legate de dimensiunile necesare acumulatorului, s-a revenit asupra designului.


La momentul în care canadienii de la Research In Motion, creatorii BlackBerry şi rivalii HTC într-ale smartphone-urilor au conceput noul lor dispozitiv, denumit Bold, şi prezentat aproape simultan cu Diamond, aceştia au precizat că, potrivit unui studiu, utilizatorii de BlackBerry ţin mai mult decât orice la tastatură. Lucru perfect adevărat în cazul în care eşti un utilizator business şi editezi documente sau trimiţi mailuri de pe mobil. La acest capitol, Diamond se poate lăuda doar cu o tastatură virtuală, însă completă, iar în utilizare, cu toate că este mai mică, reacţionează mult mai precis decât cea de pe iPhone. În plus, HTC nu a vrut să se despartă nici de stylus-ul atât de drag celor obişnuiţi cu PDA-urile.


Punctul forte al lui Diamond vine însă la capitolul navigare pe internet, nu doar datorită vitezei de până la 7,2 megabiţi pe secundă prin reţelele HSDPA de care este capabil. Folosind browser-ul Opera în loc de Internet Explorer din Windows Mobile, funcţia a fost concepută în aşa fel încât să permită afişarea întreagă a paginilor, permite mărirea acestora prin dublu click cu degetul pe ecran şi reaşezarea acestora prin scroll orizontal şi vertical folosind tot ecranul tactil.



Se poate spune, fără ezitare, că telefonul mobil HTC Diamond oferă cea mai bună experienţă de pe piaţă din punctul de vedere al navigării pe internet prin folosirea telefonului.


Accesorii disponibile:





Husa de silicon (alb, negru): 18 RON





Carcasa transparenta (plastic tare rezistent la socuri): 18 RON






Baterie suplimentara capacitate mare : 55 RON









Baterie de backup portabila 1800mAh: 85 RON


Baterie de rezerva 840 mAh : 40 RON





Set 2 Stylus: 20 RON









Set 2 Stylus "Touch Pen": 27 RON






Holder parbriz: 30 RON

Holder parbriz (flexibil 360°): 30 RON

Husa tip "socks" : 9 RON(recomandate si pt alte modele cu dimensiuni asemanatoare)

Incarcator birou: 28 RON

Incarcator auto: 20 RON

0 Response to "HTC Diamond, şlefuit pentru succes"

Trimiteți un comentariu

Telefon: 0744458994 / 0746117081
YM: folii_protectie
EMAIL:
folii_protectie@yahoo.com

Recomandam trimiterea unui e-mail la adresa mentionata incluzand detaliile solicitarii/comenzi si vi se va raspunde in cel mai scurt timp!

Detalii comanda!

Ultimele Articole

Ultimele Comentarii