Folii de protectie

Posted by Folii Protectie

Display-urile moderne au adesea suprafete sensibile. Chiar si aparatele cu o structura robusta nu protejeaza 100% display-ul de aparitia zgarieturilor si a murdariei. Cei mai multi dintre noi incercam sa pastram folia de plastic originala cat mai mult timp dar, dupa o perioada scurta de timp aceasta se desprinde.

Solutie: folie de protectie profesionala, care rezista in timp, devenind astfel un scut de protectie invizibil al ecranului.


* Aceasta reducere se aplica numai produselor promovate de EMAG.RO

BlackBerry cu Touchscreen: Storm 9500

Publicat de Folii Protectie On 8:28 p.m.
Realizat ca si competitor pentru Apple iPhone, Samsung Omnia, Nokia 5800 Xpress Music, Nokia N97 sau Samsung Innov8, precum si HTC Diamond si altele asemenea, Blackberry Storm este o incununare a eforturilor RIM de a se diferentia dupa esecul dat de Blackberry Bold, care ar fi trebuit sa aduca firma canadiana in era 3G.

La funcţiile importante amintim că Storm este un telefon inteligent (smartphone) cu procesor de 624 MHz şi memorie RAM de 128 MB, are memorie internă de 1 GB ce poate fi extinsă până la 8 GB prin intermediul slotului pentru card de memorie. Mai mult, are ecran cu diagonala de 3,25 inchi, include tehnologie 3G, cameră de 3,2 megapixeli cu autofocus şi receptor GPS.



Ca si accesorii disponibile:


Husa de silicon (alb, negru): 19 RON








Carcasa transparenta (plastic tare rezistent la socuri): 15 RON



Baterie suplimentara capacitate mare 1600 mAh : 58 RON










Husa piele tip "buzunar" : 40 RON

0 Response to "BlackBerry cu Touchscreen: Storm 9500"

Trimiteți un comentariu

Telefon: 0744458994 / 0746117081
YM: folii_protectie
EMAIL:
folii_protectie@yahoo.com

Recomandam trimiterea unui e-mail la adresa mentionata incluzand detaliile solicitarii/comenzi si vi se va raspunde in cel mai scurt timp!

Detalii comanda!

Ultimele Articole

Ultimele Comentarii