Folii de protectie

Posted by Folii Protectie

Display-urile moderne au adesea suprafete sensibile. Chiar si aparatele cu o structura robusta nu protejeaza 100% display-ul de aparitia zgarieturilor si a murdariei. Cei mai multi dintre noi incercam sa pastram folia de plastic originala cat mai mult timp dar, dupa o perioada scurta de timp aceasta se desprinde.

Solutie: folie de protectie profesionala, care rezista in timp, devenind astfel un scut de protectie invizibil al ecranului.


* Aceasta reducere se aplica numai produselor promovate de EMAG.RO

Experimenteaza HTC GOOGLE G1

Publicat de Folii Protectie On 10:38 p.m.
Probabil ca ati auzit deja de G1, primul telefon mobil cu sistem de operare Google Android.

La o prima vedere, G1 arata exact ca un Pocket PC normal, HTC-style. Fara a impresiona prea mult prin design, telefonul promite, ceea ce duce la o studiere mai atenta. Partea curbata de jos a telefonului, Impreuna cu mecanismul glisant unic, sunt cele mai impresionante inovatii cu care se mandreste.

G1 dispune de o tastatură întocmai ca cea a unui computer şi de o cameră foto de 3,2 megapixeli. Acestea sunt considerate principalele sale atuuri în comparaţie cu iPhone. Dar nu sunt sigurele calităţi. G1 este dotat printre altele cu un browser complet şi un music player. Cei care îl folosesc deja spun că telefonul este la fel de util şi de uşor de folosit ca un laptop.


Pentru cei care nu au avut ocazia de a-l folosi, T-Mobile a publicat un simulator al telefonului, cu ajutorul caruia puteti experimenta aproape pe viu noul dispozitiv.

Chiar daca la prima vedere pare cam mare, odata ce ai inceput sa butonezi la el, te obisnuiesti cu greutatea si marimea. Vei fi captivat de meniurile sale intuitive si de serviciile de Internet foarte bune, precum si de calitatea superioara pe care ti-o ofera ecranul tactil. Totul se vede bine si clar, iar raspunsul este foarte prompt atunci cand il atingi.

Chiar daca este primul telefon cu noul sistem de operare Android, G1 pare suficient de interesant pentru a fi o optiune pentru cei care cauta un rival iPhone sau HTC Diamond respectiv HD. Aspectul butucanos il face sa fie un telefon nu prea agreat la prima vedere, dar parerea mea este ca reprezinta noua generatie de smartphone cu un sistem de operare foarte usor de customizat si foarte inovativ in comparatie cu Apple si WM. Recunosc ca duc putin lipsa TouchFLO 3D de pe Diamond dar cele 3 interfete ale lui G1 ma fac sa uit usor usor Windows Mobile.

Accesoriile disponibile la comanda pentru el sunt urmatoarele:





Husa de silicon + folie protectie (alb, negru): 22 RON







Holder parbriz: 30 RON





Holder parbriz (flexibil 360°): 28 RON










Incarcator birou
: 28 RON




Adaptor handsfree + microfon: 25 RON








Incarcator auto: 20 RON






Adaptor handsfree simplu: 20 RON






Baterie suplimentara de rezerva 1800mAh: 95 RON

1 Response to "Experimenteaza HTC GOOGLE G1"

  1. Raul Said,

    Buna seara,
    Doresc sa fac comanda la o husa de silicon si folie pentru ecran, imi puteti spune daca aveti husa si folia pe stoc?; si daca imi puteti trimite un mail la : jivoinovraul@yahoo.com cu mai multe detalii despre livrare.
    O seara placuta

     

Trimiteți un comentariu

Telefon: 0744458994 / 0746117081
YM: folii_protectie
EMAIL:
folii_protectie@yahoo.com

Recomandam trimiterea unui e-mail la adresa mentionata incluzand detaliile solicitarii/comenzi si vi se va raspunde in cel mai scurt timp!

Detalii comanda!

Ultimele Articole

Ultimele Comentarii