Folii de protectie

Posted by Folii Protectie

Display-urile moderne au adesea suprafete sensibile. Chiar si aparatele cu o structura robusta nu protejeaza 100% display-ul de aparitia zgarieturilor si a murdariei. Cei mai multi dintre noi incercam sa pastram folia de plastic originala cat mai mult timp dar, dupa o perioada scurta de timp aceasta se desprinde.

Solutie: folie de protectie profesionala, care rezista in timp, devenind astfel un scut de protectie invizibil al ecranului.


* Aceasta reducere se aplica numai produselor promovate de EMAG.RO

Displex - polish pentru display

Publicat de Folii Protectie On 9:15 a.m.
Displex, solutia pentru indepartarea zgarieturilor de pe display-ul tel. mobile, pda, aparate foto.

Displayul telefoanelor mobile si al PDA-urilor in urma frecventelor zgarieturi capata un aspect de uzat. Printr-un tratament surprinzator de simplu si la indemana oricui, DISPLEX inlatura zgarieturile iar suprafata isi recastiga aspectul initial de nou si ingrijit.
Se curata suprafata si se aplica o contitate mica de pasta pe displayul delimitat de banda adeziva. Se lustruieste cu un material curat din bumbac prin presare puternica 2-3 minute. Pentru zgarieturi adanci tratamentul se repeta pana la eliminarea completa a lor.
Pentru deteriorari profunde suprafata se lustuieste initial cu hartie abraziva umeda (granulatie 2000, 2500). Display-ele acoperite cu film transparent se lustruiesc pana la inlaturarea completa a filmului.
Materialul display-ului este usor dizolvat de componenta activa. Particulele fine abrazive lustruiesc zona tratata. Muchiile zgarieturilor se rotunjesc iar fisurile se completeaza cu materialul dizlocat. Dupa curatare display-ul isi recapata luciul si aspectul initial.

Un tub este suficient pentru 8-10 tratamente.
Pachetul de vanzare contine:
tub 5g;
hartie abraziva.







Nou!
Polish pentru telefoane mobile clasice:











Polish pentru telefoane mobile touchscreen:










Solutie pentru curatare:










Microfibra stergere ecran:












Recomandabil pentru display-ul urmatoarelor echipamente:
  • Camere foto / video digitale

  • PDA-uri

  • PALM-uri

  • MP3 player-e

  • Console mobile de jocuri

  • telefoane mobile, etc


Calitate germana, fabricat in Germania!
|

0 Response to "Displex - polish pentru display"

Trimiteți un comentariu

Telefon: 0744458994 / 0746117081
YM: folii_protectie
EMAIL:
folii_protectie@yahoo.com

Recomandam trimiterea unui e-mail la adresa mentionata incluzand detaliile solicitarii/comenzi si vi se va raspunde in cel mai scurt timp!

Detalii comanda!

Ultimele Articole

Ultimele Comentarii