Folii de protectie

Posted by Folii Protectie

Display-urile moderne au adesea suprafete sensibile. Chiar si aparatele cu o structura robusta nu protejeaza 100% display-ul de aparitia zgarieturilor si a murdariei. Cei mai multi dintre noi incercam sa pastram folia de plastic originala cat mai mult timp dar, dupa o perioada scurta de timp aceasta se desprinde.

Solutie: folie de protectie profesionala, care rezista in timp, devenind astfel un scut de protectie invizibil al ecranului.


* Aceasta reducere se aplica numai produselor promovate de EMAG.RO

Instructiuni pentru aplicarea unei folii de protectie

Publicat de Folii Protectie On 10:00 a.m.

Simplu si usor, in doar 3 pasi puteti aplica chiar dumneavoastra folia de protectie:

1. Curăţaţi zona de aplicare cu pânză pentru eliminarea prafului şi a impuritatilor.2. Dezlipiti usor plasticul protector de pe folie cu ajutorul etichetei cu numarul 1 (de obicei de culoare rosie).

3. Aplicati cu grija folia cu suprafata dezlipita pe zona dorita si apoi, dupa ce v-ati asigurat ca folia este presata bine pe suprafata si nu exista prezente de bule de aer, eliminati si partea cealalta a plasticului protector cu ajutorul etichetei numarul 2 (albastru).
|

0 Response to "Instructiuni pentru aplicarea unei folii de protectie"

Trimiteți un comentariu

Telefon: 0744458994 / 0746117081
YM: folii_protectie
EMAIL:
folii_protectie@yahoo.com

Recomandam trimiterea unui e-mail la adresa mentionata incluzand detaliile solicitarii/comenzi si vi se va raspunde in cel mai scurt timp!

Detalii comanda!

Ultimele Articole

Ultimele Comentarii