Folii de protectie

Posted by Folii Protectie

Display-urile moderne au adesea suprafete sensibile. Chiar si aparatele cu o structura robusta nu protejeaza 100% display-ul de aparitia zgarieturilor si a murdariei. Cei mai multi dintre noi incercam sa pastram folia de plastic originala cat mai mult timp dar, dupa o perioada scurta de timp aceasta se desprinde.

Solutie: folie de protectie profesionala, care rezista in timp, devenind astfel un scut de protectie invizibil al ecranului.


* Aceasta reducere se aplica numai produselor promovate de EMAG.RO

LG Viewty - Mai tare decat Iphone?

Publicat de Folii Protectie On 9:38 a.m.
Daca v-a placut LG Prada sau ati avut in vedere un iPhone, atunci LG Viewty ar fi trebuit sa fie cu siguranta in topul listei telefoanelor pe care le-ati fi dorit.

LG KU 990 Viewty deja incepe sa infierbante imaginatia pasionatilor de gadget-uri care probabil vor uita in curand de iPhone, mai ales ca noua creatie LG nu este cu nimic mai prejos decat acesta din urma, ba din contra.

Telefoanele cu ecrane bazate pe interactiune tactila sunt produsele fierbinti ale anilor 2007/2008 si LG au un palmares in acest domeniu cu LG Prada. Viewty este de fapt un model imbunatatit al telefonului LG Prada, dar fara logo-ul de designer, si este un produs deosebit de reusit. Am iubit ecranul bazat pe interactiune tactila al modelului Prada, iar LG Viewty mosteneste cele mai bune trasaturi de la Prada, dar avand in plus 3G, o camera de 5 megapixeli, o camera video imbunatatita, mai multa memorie si o viata a bateriei mai lunga.

Ca si concluzie, aratos si inteligent in aceeasi masura, aparitia lui LG Viewty a ridicat stacheta semnificativ in industria terminalelor mobile.

Accesorii disponibile la comanda:




Huse silicon diferite culori (alb, roz, negru): 18 RON




Husa piele neagra Kusell (include clips pt curea): 40 RON







Acumulator 1000 mAh 3.7 V: 35 RON



Incarcator auto: 22 RON









Holder parbriz (brat flexibil 360°): 28 RON


Carcasa transpatrenta (plastic tare rezistent la socuri): 18 RON











Stylus LG Viewty: 15 RON
















Adaptor handsfree + microfon: 25 RON





Adaptor handsfree simplu: 20 RON







Incarcator birou: 28 RON
|

0 Response to "LG Viewty - Mai tare decat Iphone?"

Trimiteți un comentariu

Telefon: 0744458994 / 0746117081
YM: folii_protectie
EMAIL:
folii_protectie@yahoo.com

Recomandam trimiterea unui e-mail la adresa mentionata incluzand detaliile solicitarii/comenzi si vi se va raspunde in cel mai scurt timp!

Detalii comanda!

Ultimele Articole

Ultimele Comentarii