Folii de protectie

Posted by Folii Protectie

Display-urile moderne au adesea suprafete sensibile. Chiar si aparatele cu o structura robusta nu protejeaza 100% display-ul de aparitia zgarieturilor si a murdariei. Cei mai multi dintre noi incercam sa pastram folia de plastic originala cat mai mult timp dar, dupa o perioada scurta de timp aceasta se desprinde.

Solutie: folie de protectie profesionala, care rezista in timp, devenind astfel un scut de protectie invizibil al ecranului.


* Aceasta reducere se aplica numai produselor promovate de EMAG.RO

Nokia 5800 XpressMusic: touchscreen-ul nordic

Publicat de Folii Protectie On 10:39 p.m.
In urma voturilor primite de la voi nu mi-a fost deloc greu sa decid cine va fi urmatorul model care va fi prezentat in articolul de saptamana aveasta: Nokia 5800 XpressMusic

In ceasul al 12-lea Nokia a realizat ca viitorul inseamna touchscreen si mai putine (sau deloc) butoane. Rivalul iPhone de la Nokia a avut un success extraordinar, cu toata criza economica in desfasurare.

Cel mai recent dispozitiv din gama XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic este primul telefon Nokia cu ecran tactil distribuit la nivel global.

Dupa lansarea sa in octombrie 2008, Nokia 5800 XpressMusic a inregistrat vanzari de succes pe mai multe piete, inclusiv Hong Kong si Moscova, unde s-au epuizat stocurile dupa doar cateva ore de la debutul vanzarilor.

Nokia 5800 XpressMusic ofera o experienta muzicala completa si dispune de numeroase capabilitati dedicate muzicii si divertismentului, inclusiv egalizator grafic, memorie de 8GB pentru stocarea a peste 6000 de melodii si suport pentru cele mai utilizate formate digitale de fisiere muzicale, precum si un adaptor multimedia de 3,5 mm. Difuzoarele stereo integrate ofera cel mei puternic sunet din industrie.

Dispunand de cea mai mare rezolutie oferita de un telefon mobil, afisajul de 3.2" de tip widescreen permite vizualizarea imaginilor, a materialelor video si a continutului web in culori vibrante, oferind o calitate video superioara. Cu un format al afisajului de 16:9 si redare si inregistrare la 30 de cadre pe secunda, dispozitivul este ideal pentru inregistrarea si redarea de continut video la o calitate VGA. Nokia 5800 XpressMusic dispune si de o camera de 3,2 megapixeli cu obiectiv Carl Zeiss si, printr-o singura atingere, utilizatorii pot impartasi imagini sau continut video prin intermediul comunitatilor online preferate, precum Share on Ovi, Flickr sau Facebook.

Accesoriile disponibile la comanda pentru el sunt urmatoarele:

Husa de silicon (alb, roz , negru): 18 RON






Incarcator auto: 22 RON





Holder parbriz: 30 RON









Holder parbriz (flexibil 360°): 30 RON








Carcasa transparenta (plastic tare rezistent la socuri): 18 RON




Stylus (rosu, albastru): 30 RON












Adaptor handsfree+microfon: 27 RON








Adaptor handsfree simplu: 22 RON





Husa piele Krusell Premium: 90 RON








Husa tip "socks" : 9 RON
(recomandate si pt alte modele cu dimensiuni asemanatoare)


Acumulator BL-5J capacitate mare (1320 mAh): 36 RON

0 Response to "Nokia 5800 XpressMusic: touchscreen-ul nordic"

Trimiteți un comentariu

Telefon: 0744458994 / 0746117081
YM: folii_protectie
EMAIL:
folii_protectie@yahoo.com

Recomandam trimiterea unui e-mail la adresa mentionata incluzand detaliile solicitarii/comenzi si vi se va raspunde in cel mai scurt timp!

Detalii comanda!

Ultimele Articole

Ultimele Comentarii