Folii de protectie

Posted by Folii Protectie

Display-urile moderne au adesea suprafete sensibile. Chiar si aparatele cu o structura robusta nu protejeaza 100% display-ul de aparitia zgarieturilor si a murdariei. Cei mai multi dintre noi incercam sa pastram folia de plastic originala cat mai mult timp dar, dupa o perioada scurta de timp aceasta se desprinde.

Solutie: folie de protectie profesionala, care rezista in timp, devenind astfel un scut de protectie invizibil al ecranului.


* Aceasta reducere se aplica numai produselor promovate de EMAG.RO

iPhone 4: Dragoste la prima atingere

Publicat de Folii Protectie On 7:11 p.m.

Cel mai important lucru care i s-a întâmplat lui iPhone de la iPhone încoace.

Supertelefonul cu o carcasă de 30 de ori mai rezistentă decât plasticul, inclusiv ecranul, și care include cam include tot ce are omul nevoie. Este cu 24% mai subțire decât iPhone-ul 3Gs, are două camere pentru videoconferințe și, mult mai important, funcția task bar ca să poți face mai multe lucruri deodată. Adică, nu va mai trebui să oprești o aplicație ca să inițiezi alta.


Oamenii visează de decenii la apelurile video. iPhone 4 transformă visul în realitate. Printr-o simplă atingere le poţi face cu mâna copiilor tăi, poţi trimite un zâmbet la celălalt capăt al Pământului sau îţi poţi privi cel mai bun prieten cum râde în timp ce îi povesteşti ultimele tale isprăvi - de la iPhone 4 la iPhone 4 prin Wi-Fi. Şi funcţionează imediat ce l-ai scos din cutie. Cu niciun alt telefon nu e atât de distractiv să ţii legătura.
Ecranul Retina al iPhone 4 este cel mai clar, vibrant şi de înaltă rezoluţie ecran de telefon mobil care a existat vreodată, având de 4 ori mai mulţi pixeli decât modelele anterioare de iPhone. De fapt, densitatea pixelilor este atât de mare încât ochiul uman nu poate distinge pixelii individuali. Ceea ce face ca textele şi imaginile să fie uluitor de clare.

Si nu in ultimul rand, aici poti gasi tot ceea ce iti doresti pentru iPhoneul tau!


















Husa "flip" piele (alb/negru): 45 RON
Husa "flip" material textil: 40 RON






Husa tip "pouch" diverse culori: 25 RON
Husa tip "pouch" piele (negru/maro): 30 RON


 





Husa silicon transparenta "CLEAR" Iphone 4G:
30 RON
Culori : alb, verde,bleu.




Husa silicon semi transparenta Iphone 4G: 
25 RON
Culori: alb, roz, bleu, gri, mov, rosu, negru.








Carcasa "DESIGNER" Iphone 4G:
30 RON








Carcasa "DRAGON" (alb, albastru, mov, rosu, negru): 30 RON











0 Response to "iPhone 4: Dragoste la prima atingere"

Trimiteți un comentariu

Telefon: 0744458994 / 0746117081
YM: folii_protectie
EMAIL:
folii_protectie@yahoo.com

Recomandam trimiterea unui e-mail la adresa mentionata incluzand detaliile solicitarii/comenzi si vi se va raspunde in cel mai scurt timp!

Detalii comanda!

Ultimele Articole

Ultimele Comentarii