Folii de protectie

Posted by Folii Protectie

Display-urile moderne au adesea suprafete sensibile. Chiar si aparatele cu o structura robusta nu protejeaza 100% display-ul de aparitia zgarieturilor si a murdariei. Cei mai multi dintre noi incercam sa pastram folia de plastic originala cat mai mult timp dar, dupa o perioada scurta de timp aceasta se desprinde.

Solutie: folie de protectie profesionala, care rezista in timp, devenind astfel un scut de protectie invizibil al ecranului.


* Aceasta reducere se aplica numai produselor promovate de EMAG.RO

Samsung i900 Omnia: Smartphone-ul momentului

Publicat de Folii Protectie On 12:10 a.m.
Samsung i900 Omnia este unul dintre cele mai bune smartphone-uri de pe piata. Samsung a venit cu functii noi pentru un smartphone, cum ar fi miscarea cursorului cu ajutorul touchpad-ului, camera foto de mare rezolutie si un procesor rapid. Telefonul poate fii folosit atat de pasionatii de multimedia, dar si de oamenii de afaceri.

Principalul competitor al lui Samsung i900 Omnia este HTC Touch Diamond. Chiar daca e putin mai lat si mai inalt decat alte smartphone-uri, este in acelasi timp foarte subtire. Ca greutate, acesta are 122 grame.

Pe scurt: Samsung Omnia este un telefon ce ruleaza Windows Mobile 6.1, deci in mare, un smartphone obisnuit. Totusi exista o diferenta intre un telefon obisnuit si Samsung Omnia, aceasta este TouchWiz UserInterface care face diferenta si nu in ultimul rand hardware-ul disponibil.

Este cel mai rapid telefon cu Windows Mobile. Cu un procesor la 624Mhz, un pic mai mare decat restul smartphone-urilor cu WinMo (WindowsMobile), HTC de exemplu are un procesor doar de 528 Mhz. 128MB de RAM, Camera foto de 5 Megapixeli e buna, mai buna ca la alte telefoane si are si cateva aplicatii pentru editarea fotografiilor. Wireless, si un hdd de 8 Giga care e superb pentru numeroasele formaturi digitale pe care le accepta.

Deci, daca vreti un telefon cu windows mobile care sa va ofere o perfomanta destul de ridicata, eu zic ca e super rezonabil.

Ca si accesorii disponibile:


Husa de silicon (alb, roz, negru): 18 RON



Carcasa transparenta (plastic tare rezistent la socuri): 18 RON







Set 2 Stylus: 25 RON / 15 RON buc.
Holder parbriz: 30 RON
Holder parbriz (flexibil 360°): 30 RON
Husa tip "socks" : 9 RON(recomandate si pt alte modele cu dimensiuni asemanatoare)
Baterie suplimentara 850 mAh : 42 RON
Baterie de rezerva 600 mAh : 32 RON
Incarcator birou: 28 RON

Incarcator auto: 20 RON

0 Response to "Samsung i900 Omnia: Smartphone-ul momentului"

Trimiteți un comentariu

Telefon: 0744458994 / 0746117081
YM: folii_protectie
EMAIL:
folii_protectie@yahoo.com

Recomandam trimiterea unui e-mail la adresa mentionata incluzand detaliile solicitarii/comenzi si vi se va raspunde in cel mai scurt timp!

Detalii comanda!

Ultimele Articole

Ultimele Comentarii